Onze werkwijze

Salon Craft kan binnen 24 uur haartoevoegingen en complete haarprotheses, ofwel pruiken, voor chemotherapie patiënten leveren.
Na het maken van een afspraak, voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek in onze salon, (maar ook bij u thuis of in het ziekenhuis indien u niet mobiel bent) willen wij graag samen ’n beeld vormen van uw wensen.
Met als uitgangspunt uw bestaande kapsel en haarkleur, zullen wij uit onze voorbeeld haarwerken en uit afbeeldingen uit de haarwerk catalogus een zogenaamde zichtzending samenstellen.
Dit wil zeggen dat wij bij onze leverancier diverse haarwerken in het gewenste model en kleur bestellen, die een dag later worden geleverd.
Bij onze 2e afspraak worden de diverse modellen gepast en kunnen we bekijken welk model het meest geschikt is.
Wellicht is het prettig een goede bekende of familielid mee te nemen, want zij kennen u het beste, om gezamenlijk te kijken naar de beste optie.

Indien u een keuze heeft gemaakt zullen wij het haarwerk geheel passend maken en eventueel het model bijknippen waar nodig is. Er wordt met u geoefend in het op- en afzetten van het haarwerk en er wordt uitvoerig uitleg gegeven over de verzorging.
Het kan zijn dat u het een geruststellend idee vindt om het haarwerk alvast in huis te hebben, daarom kunt u uw haarwerk gelijk meenemen.
Optionele 3e afspraak (enkele weken na aanvang van de chemo behandeling) wanneer u daadwerkelijk uw haar gaat verliezen, zullen wij uw haar zeer kort knippen en uw haarwerk opzetten. Tevens kunnen we indien u dit prettig vindt alles nog eens rustig met u doornemen.

 
Deel deze pagina