Telefoon: 043 3216433
Salon Craft, sinds 1889
O. L. Vrouweplein 27
6211 HE Maastricht
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 16:30
Maan-, zon-, en feestdagen
Gesloten

Pruiken

Bij Salon Craft bent u aan het juiste adres voor een volledige haarprothese, oftewel een pruik. Vaak is de aanleiding om voor een pruik te kiezen een ingrijpende. Veel van onze cliënten verliezen hun haar door een ziekte of de behandeling daarvan. Salon Craft werkt uiterst discreet. In ons sfeervol ingerichte souterrain is uw privacy volledig gegarandeerd.
 

Voor het beste resultaat is aan te raden een afspraak te maken nog voordat u haarverlies heeft. In zo'n eerste gesprek kunnen wij samen met u door middel van voorbeelden de bij u passende en door u gewenste kleur, structuur en kapselwens voor een pruik uitzoeken. Bij een tweede bezoek zijn dan de juiste modellen in de goede kleuren aanwezig. Tijdens deze passessie kunnen wij in ons atelier kleine aanpassingen verrichten en u kunt dan gelijk de uitgezochte pruik meenemen.

Salon Craft is een erkend haarwerkbedrijf (ANKO) en is daardoor gecertificeerd om bij zorgverzekeraars te declareren.

Wij werken samen met het IKL (Integraal Kankercentrum Limburg), het Toon Hermans Huis en nagenoeg alle ziektekostenverzekeraars. Salon Craft is gecertificeerd door de stichting "Look Good... Feel Better" voor het begeleiden van kankerpatiënten met betrekking tot haarwerken en pruiken. Tevens is Salon Craft  aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging. 

 
Deel deze pagina