Telefoon: 043 3216433
Salon Craft, sinds 1889
O. L. Vrouweplein 27
6211 HE Maastricht
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 16:30
Maan-, zon-, en feestdagen
Gesloten

Haarwerken

Salon Craft Hairconcept is gespecialiseerd in haaraanvullingen die een volledig natuurlijke look hebben, en tegelijkertijd comfortabel en vast en zeker blijven zitten op uw hoofd. Hairconcept is geschikt voor heren en dames die last hebben van tijdelijke of blijvende kaalheid of dunner wordend haar. Blijven lopen met een kalende plek op uw hoofd is niet langer nodig. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, nodigen wij u uit om onderstaand filmpje te bekijken.

Salon Craft werkt uiterst discreet. In ons sfeervol ingerichte souterrain is uw privacy volledig gegarandeerd. Wij werken met kwalitatief zeer hoogwaardige haarwerken. U kunt met uw haarwerk van Salon Craft uw haar wassen en stylen alsof het volkomen natuurlijk is. Overigens kunt u hierbij ook kiezen voor niet-permanente (zelf op- en afzetten) en semi-permanente oplossingen.

Omdat haarwerken en pruiken per definitie maatwerk zijn, informeren wij u graag vrijblijvend verder in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, of direct online een afspraak maken.

 
Deel deze pagina