Garantie en kosten

Garantie

Salon Craft geeft op de haarwerken een garantie van 6 maanden op fabrieks- en materiaalfouten. De garantieperiode gaat in bij levering aan de koper. Indien gebruiks- of onderhoudsvoorschriften van Salon Craft niet worden opgevolgd of veranderingen aan de haarwerken worden aangebracht, vervalt iedere vorm van garantie.

Kosten

Afhankelijk van het haarwerk van uw keuze, kunnen de kosten sterk verschillen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten haarwerken, gemaakt van verschillende materialen, sommige machinaal vervaardigd, andere gedeeltelijk- of geheel handgemaakt.
Een haarwerk van echt haar kost meer dan een haarwerk dat is gemaakt van synthetische haar. De prijs van een synthetisch haarwerk begint ongeveer vanaf € 399,- en een haarwerk van echt haar begint ongeveer vanaf € 599,-.
Een haarwerk van echt haar en synthetisch haar verschillen niet alleen in kosten, maar ook in onderhoud en mogelijkheden.

Reserveren

Wij bieden de mogelijkheid om een haarprothese voor periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken zonder enige verplichting te reserveren.

 
Deel deze pagina