Lichaamscontour verbetering

La Biosthetique Méthode Dermosthetique Forme Actif, Lichaamscontour verbetering.Een zijdezachte huid, slanke benen, stevige billen en een mooi decolleté — de droom van elke vrouw (en man).
Vrouwen willen zolang mogelijk hun vrouwelijke sterke punten naar voren brengen. Met het ouder worden veranderd echter het verschijningsbeeld van de huid. Het huidoppervlak wordt droog, rimpelig en verliest zijn elasticiteit — er ontstaan diepe rimpels en ook lelijke ouderdomsvlekken laten niet lang op zich wachten. Maar een nachtmerrie voor veel vrouwen is cellulite — ook wel sinaasappelhuid genoemd. Zeker is: Meer dan 90 procent van alle vrouwen wordt getroffen door deze niet zo mooie kuiltjes op benen, billen en zelfs op de armen. De oorzaak hiervan is de bijzondere aard van het vrouwelijke bindweefsel en de vetcellen. Zo komt het veel sneller tot een verzwakking van het weefsel en duikt de vijand ook snel op. Daar is geen kruid tegen gewassen? Of toch wel. Je kunt meer tegen deze kuiltjes doen dan je denkt.

De nieuwe verstevigers uit de celactieve Intensif-Body-Line DERMOSTHETIQUE FORME-ACTIF maken gebruik van een revolutionair werkstoffencomplex en uiterst efficiënte plantaardige ingrediënten voor een strakkere huid, meer stevigheid en zichtbaar minder putjes. Het All-Body-concept pakt meteen de oorsprong van het probleem, huidveroudering, aan (de cellen). Daar ontvouwen de speciaal op het betreffende probleem van de lichaamshuid ontwikkelde, natuurlijke formules, hun uiteindelijke werking. Dit bevind zich op de grens van de geneeskunde.

Alle vier de producten zijn gericht op efficiënte 'body contouring' en hebben één geheim: De Essential Cell Boost Factor — een combinatie van plantenextracten uit Chlorella-groenwier en witte lupine — zorgt voor de regeneratie van de cellen, een strakker weefsel en een zeer elastische huid. De cel-actieve energie gevende en hydraterende werkzame stof uit de celenergiecocktail adenosinetrifosfaat in combinatie met algine en papaja-extract geeft energie, hydrateert en laat de huid er strak en fris uitzien. 

Producten uit de Méthode Dermosthetique Forme Actif direct kopen in onze webshop
Deel deze pagina