Hydratatie bij droge huid

La Biosthetique Méthode Dermosthetique Hydro Actif, hydratatie-therapie voor de droge huid.


DERMOSTHETIQUE HYDRO-ACTIVE: de actieve cel hydratatie-therapie voor de huidverzorging van de droge huid. Ben je op zoek naar een intensieve behandeling voor jouw droge huid? Wil je een frisse, stralende teint en een jeugdige uitstraling?
La Biosthétique Paris ontwikkelde een echte hydromassage voor de huid welke voor wonderen zorgt en grenst aan de geneeskunde.
Medisch onderzoek heeft aangetoond waarom en hoe factoren zoals blootstelling aan de zon, lage luchtvochtigheid en ongezonde levensstijl schade veroorzaakt aan huidcellen met als gevolg een dramatisch droge huid.
Je kunt hier echter wat aan doen en jouw huid helpen. Je lichaam maakt voortdurend vocht aan in de diepere lagen van de huid. Omdat de beschadigde huid het vocht niet goed vast kan houden en binden, verdampt het direct op het huidoppervlak. Hierdoor kan je huid en moe en slap uitzien.
La Biosthétique Paris heeft met DERMOSTHETIQUE HYDRO-ACTIVE een effectief wapen gevonden om de vicieuze cirkel te doorbreken van permanent verlies van vocht en zo de voortijdige veroudering van de huid te stoppen. De cel actieve hydromassage, met actieve ingrediënten, bevatten natuurlijke soorten hyaluronzuren die zich ook van nature in de huid begeven, in combinatie met een complex van appelzuur, appel pectine, groene algen en Lupine. Dit zorgt voor een goede verzorging met uitstekende en snel zichtbare resultaten. 

Producten uit de Méthode Dermosthetique Hydro Actif direct kopen in onze webshop
Deel deze pagina