Telefoon: 043 3216433
Salon Craft, sinds 1889
O. L. Vrouweplein 27
6211 HE Maastricht
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 16:30
Maan-, zon-, en feestdagen
Gesloten

Roos en Schilfertjes

La Biosthetique Méthode Dermosthetique Anti-Pelliculaire, hoofdhuidverzorging tegen roos en schilfertjes.


Diverse factoren zoals bijvoorbeeld stress, voeding, maar ook verwarmingslucht kunnen overgevoelige reacties van de hoofdhuid uitlokken. Dit kan roodheid, een trekkerig gevoel, jeuk en gevoeligheid voor druk tot gevolg hebben, maar ook het ontstaan van roos of schilfers. Hierbij is er sprake van een verhoogd aantal afgescheide dode huidcellen, waardoor deze te zien zijn in het haar of op de schouders. Door de hoofdhuid op de juiste manier te behandelen kunnen deze problemen verdwijnen.

Werkzaam concept tegen schilfertjes.
Schilfertjes zijn een vervelend, maar geen onoplosbaar probleem. Ze ontstaan op het moment dat de hoofdhuid uit balans is geraakt - door stress, te weinig slaap of door verkeerde voeding.
Dermosthetique Anti-Pelliculaire ontwikkelde een innovatieve, zeer wetenschappelijk programma voor de gevoelige hoofdhuid, die permanente schilfers zeer effectief aangepakt - met een multi-actieve benadering. Het bestaat uit drie producten: shampoo, hoofdhuid lotion en instant balsem. Het resultaat is fantastisch. Na slechts een toepassing, de schilfers zijn veel minder zichtbaar. Het resultaat: Geen zichtbare, schilfers meer. De zuurmantel van de hoofdhuid is weer intact, en het haar is voorzien van voldoende energie en het risico op haarverlies is afgewend. Het haar glanst zacht en de hoofdhuid voelt aangenaam ontspannen.

Producten uit de Méthode Dermosthetique Anti-Pelliculaire direct kopen in onze webshop
Deel deze pagina