Telefoon: 043 3216433
Salon Craft, sinds 1889
O. L. Vrouweplein 27
6211 HE Maastricht
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 16:30
Maan-, zon-, en feestdagen
Gesloten

Haaruitval en haargroeiprobleem

La Biosthetique Methode Regenerante, haar- en hoofdhuidverzorging tegen haaruitval.


Haarproducten tegen haaruitval voor mannen en vrouwen

Versterkte haaruitval kan verschillende oorzaken hebben: stress, ziekte, verkeerde voeding, hormonale schommelingen of genetische bepalingen. Al deze factoren kunnen leiden tot een ernstige verzwakking van de haarwortels. De actieve groeifase wordt korter en het haar valt voortijdig uit.
Complexe Régénérant werkt actief op de groeifase van de haren, verbetert hun groei – impulsen, zorgt voor meer volheid, haardikte en een langere haargroei — wetenschappelijk bewezen!

De oplossing:
Met het unieke verzorgingsconcept Methode Regenerante biedt La Biosthétique alles wat nodig is om de haargroei meer energie, positieve impulsen en optimale ondersteuning te geven.

  • ·  Verbetert de groei impulsen
  • ·  Verhoogt het energieniveau van de haarproducerende cellen
  • ·  Heeft een positieve werking op de actieve groeifase van het haar
  • ·  Verbetert het voedingsstoffenaanbod voor de haarwortel
  • ·  Wetenschappelijk bewezen werking


Het succes van Methode Regenerante berust op de werkzame stof Complexe Régénérant, die de verhouding tussen de uitvallende haren en de actief groeiende haren met meer dan 100% in het voordeel van de groeiende haren verbetert.

DE VERSCHILLEN IN DE ONTWIKKELING VAN EEN HAAR:

  • 1.Het groeistadium = anagene fase Circa 85% van alle haren bevinden zich in de anagene fase. Dit duurt circa 3 – 5 jaar. Slechte verzorging van de haarwortel en hormonale invloeden kunnen de groeifase verkorten. Er zijn dan minder haren in de groeifase en er vallen meer haren uit dan gewoonlijk. Men spreekt dan van haaruitval.
  • 2.Het overgangsstadium = catagene fase De fase waarin de haargroei vertraagd en tenslotte stilstaat. Duurt circa twee weken en dit betreft circa 1% van de haren (als er wezenlijk meer haren in de catagene fase zijn, is er haaruitval te verwachten).
  • 3.De rustfase = telogene fase Het duurt circa drie maanden tot het haar de rustfase verlaat en van de hoofdhuid wordt afgestoten (voor zover het niet uitgekamd of uitgetrokken wordt) en de haarwortel (de haarfollikel) opnieuw in de groeifase treedt. De haaruitval (wissel) kan bij ziektebeelden (bijvoorbeeld virussen of infectieziekte) het hele lichaam betreffen, alsook de actieve (managende) haarwortels en massieve haaruitval tot gevolg hebben.
Producten uit de Méthode Regenerante direct kopen in onze webshop
Deel deze pagina