Telefoon: 043 3216433
Salon Craft, sinds 1889
O. L. Vrouweplein 27
6211 HE Maastricht
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 16:30
Maan-, zon-, en feestdagen
Gesloten

Niet-erfelijke haaruitval door o.a. stress en ziekte

Door stress, angst en depressie, maar ook door bepaald medicijngebruik, kan het lichaam meer melkzuur als afscheidingsstof gaan produceren. Dit melkzuur wordt o.a. door zweetklieren uitgescheiden. Het haar wordt hierdoor breekbaar en poreus.

Door een teveel aan melkzuur functioneren cellen niet meer zoals ze moeten. De levensduur van een haar kan zo worden ingekort, daarnaast worden er minder nieuwe haren aangemaakt. Ook kunnen door dit vrijkomend melkzuur fijne schilfers en irritatie aan de hoofdhuid ontstaan. De hoofdhuid en het haar kunnen plakkerig aanvoelen.

Deze vorm van haaruitval komt helaas veel voor, maar het is over het algemeen heel goed te behandelen. La Biosthétique heeft een aantal producten in het assortiment, die bij deze vorm van haaruitval goed kunnen helpen. U vindt deze producten in onze webshop, waarbij de volgende methodes van toepassing zijn:

Haaruitval is een vaak complex probleem dat een persoonlijke oplossing vergt. Het team van Salon Craft heeft veel ervaring op dit gebied en adviseert u graag persoonlijk over de oplossingen die voor u mogelijk zijn. U kunt hiervoor direct online een afspraak maken:

           

Producten uit de Méthode Normalisante direct kopen in onze webshop
Producten uit de Méthode Dermosthetique anti-aging direct kopen in onze webshop
Deel deze pagina