Lang haar

La Biosthetique Méthode Cheveux Longs, haarverzorging voor lang haar.


Lange haren zijn van oudsher een teken van aantrekkelijkheid, sensualiteit en luxe. Biosthéticiens zijn gespecialiseerd in lang haar. Ze helpen u met raad en daad en een doelgerichte verzorging om uw droom - prachtig, gezond, glanzend, lang haar - te verwezenlijken. Lange haren kunnen prachtig zijn, mits goed verzorgd. Hoe langer het haar wordt, hoe vaker het wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden.

Ongelooflijk, hoe verschillend de structuur van één enkele haar is: een haar in de buurt van de hoofdhuid is het meest gezond en stabiel, terwijl de haarpunten zeer zwaar te lijden hebben onder de onvermijdelijke slijtage van de buitenste keratine laag. Het resultaat: lang haar wordt extreem droog en breekbaar, de haarpunten splijten en breken af. Met Cheveux Longs bieden wij u een hoogwaardig verzorgingsconcept, afgestemd op de speciale behoeften van lang haar, dat bovendien doelgericht werkt. Dus, alleen daar waar het zinvol en nodig is.

  • Cheveux Longs, het verzorgende gamma van La Biosthétique, is een liefdesverklaring aan lang haar:
  • Speciaal afgestemd op de eigenschappen van lang haar.
  • Werkt doelgericht, daar waar het zinvol en nodig is.
  • Voor gezond haar zonder gespleten punten.
  • Het haar is eenvoudiger te kammen en het krijgt beweging en veerkracht.

Welke vrouw heeft er nog nooit van gedroomd om lang haar te hebben? Mooi, lang haar wordt gezien als een teken van jeugd en gezondheid en is ongeacht het modebeeld en veranderende waarden altijd een kenmerk geweest van vrouwelijke aantrekkelijkheid. Maar de weg naar lang, mooi haar is niet altijd eenvoudig: 55 procent van de vrouwen heeft haar tot de kin of langer, maar veel vrouwen vinden de verzorging moeilijk en beschouwen hun haar als niet gezond genoeg. Bovendien, treden bij lang haar veelal structurele verschillen op: De nieuwere haren op het bovenste gedeelte van het hoofd (hoefijzer) hebben andere verzorging nodig dan de lange haren die door de jaren heen talloze wasbeurten, borstel- en kambeurten, föhnlucht en klimaatstress hebben moeten doorstaan.

Producten uit de Méthode Cheveux Longs direct kopen in onze webshop
Deel deze pagina