Fijn haar

La Biosthetique Méthode Fine Hair, haar- en hoofdhuidverzorging bij fijn haar.


Bij fijn haar is de schubben laag op de haar vaak niet meer gesloten. Hierdoor wordt de haarkern geraakt. De gevolgen: het haar verliest aan veerkracht, elasticiteit, volume en massa. Het haar ziet er slap en onverzorgd uit.

Wie fijn haar heeft, kent deze problemen maar al te goed: geen volume, amper in model te brengen. Vaak helpt enkel de betrouwbare snelle paardenstaart- of Méthode Fine Hair. Deze top haar producten zorgen bij fijn haar gegarandeerd opnieuw voor kracht in het haar.
La Biosthetique Méthode Fine Hair is een krachtige verzorging voor fijn haar. Fijn haar is uiterst labiel en heeft het bijzonder hard te verduren wanneer de schubben laag niet meer gesloten is en daardoor de haarkern wordt geraakt. De gevolgen: het haar verliest aan veerkracht, elasticiteit, volume en massa. Het haar ziet er slap en onverzorgd uit.  Deze hoogwaardige producten zorgen voor voelbaar betere haarconditie, zichtbaar meer volume, zijdezachte glans en optimale kapbaarheid en aanzienlijk voller haar en meer veerkracht.

  • Voelbaar betere haarkwaliteit.
  • Zichtbaar meer volume.
  • Het haar glanst zijdezacht en laat zich fantastisch in model brengen.
  • Aanzienlijk meer dikte en veerkracht.
  • De hoofdhuid wordt gestimuleerd, het haar krijgt meer stabiliteit.

Producten uit de Méthode Fine Hair direct kopen in onze webshop
Deel deze pagina