Droog haar

La Biosthetique Méthode Dry Hair, haarproducten bij droog/uitgedroogd en gestrest haar.


Bij droog haar produceren de talgklieren te weinig talg, waardoor het haar te weinig vet krijgt. Zo wordt het gevoelig voor negatieve invloeden van buitenaf, zoals te heet föhnen, zon, zeewater of een verkeerde verzorging. De hoofdhuid jeukt en is trekkerig, het haar verliest zijn glans en elasticiteit en voelt minder soepel aan. Als gevolg daarvan kunnen de haren structureel veranderen en uiteindelijk zelfs uitvallen.

La Biosthetique haarproducten voor zeer droog en beschadigd haar, de Dry Hair serie is ontwikkeld om de structuur van broos en droog haar langdurig te verbeteren, met een cocktail van zeer effectieve plantaardige stoffen, waaronder woestijnroos, zwarte haver en soja lecithine.  De serie, die bestaat uit shampoo, conditioner, conditioning spray en een masker, vervangt de ontbrekende proteïnen en lipiden in het haar en herstelt de vochtbalans vanaf het eerste gebruik.

Droog en broos haar is niet om te lachen. Eerst komt de haarbreuk en vervolgens ontstaat het gevreesde pluishaar. Zelfs met vettige wortels, komen droge punten heel vaak voor en deze hebben speciale aandacht nodig. De Dry Hair serie focust erop om iedere lok  weer in verzorgde conditie te krijgen door verloren proteïnen aan te vullen en te hydrateren. Na slechts eenmalig gebruik van het Shampoo en Conditioner duo, voelt het haar verzorgd, zijdezacht en zoveel gezonder aan. Woestijnroosextract helpt het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl argan-olie, tarwe micro-proteïnen en mango vitaminen, vetzuren en al het goede toevoegen voor intens glanzend haar.

Producten uit de Méthode Dry Hair direct kopen in onze webshop
Deel deze pagina